Een gehoorapparaat kopen

Ik ben eind dertig jaar en had een lange tijd last van oorsuizen. Toen ik zestien jaar oud was ging ik niet uit, ik had daar op die leeftijd nog geen behoefte aan. Veel van mijn vrienden gingen toen wel al uit, maar ik bleef liever thuis. Ik begon pas met uitgaan toen ik bijna achttien was en ik vond het zo leuk dat ik veel uitging. Ik was meerdere dagen in het weekend in de kroeg te vinden, maar al snel wilde ik naar een grote stad in de buurt. In deze stad zijn veel clubs en festivals en dat vond ik het allerleukste. Ik ging vaak twee keer per week naar clubs en in de zomer bezocht ik bijna elke week een festival. Ik heb destijds een erg leuke tijd gehad en ik kijk met veel plezier hier aan terug. Achteraf gezien had ik misschien beter wat minder uit kunnen gaan, want ik heb erg veel geld uitgegeven in kroegen, clubs en aan festivals. Vooral in clubs en op festivals stond de muziek vaak erg hard. Ik was jong en dacht niet aan de schade die het kon doen. Ik had soms last van mijn oren de volgende dag, maar daarna ging het weer weg. Dit gebeurde zo vaak dat ik er oorsuizen aan heb overgehouden. Ik merkte dat ik slechter hoor dan veel andere mensen van mijn leeftijd. Ik was bang dat ik een gehoorapparaat moest kopen, maar dat ik vaak gesprekken niet kon volgen vond ik erger. Het leek mij verstandig om bij een expert langs te gaan, die kon mij vertellen of het nodig was om een gehoorapparaat te kopen.      

Een gehoorapparaat kopen bij Minerva Hoortechniek

Ik zocht in de buurt een audicien, zodat ik hier mijn oren kon laten testen en om misschien een gehoorapparaat te kopen. Ik vond er een aantal in de stad, maar zag dat dit allemaal grote ketens waren. Ik wilde liever naar een onafhankelijke audicien. Gelukkig vond ik ook de website minervahoortechniek.nl, dit is de enige audicien in Rotterdam die echt zelfstandig is. Ik zag op hun website dat ze de nieuwste technieken gebruiken en ook mensen kunnen helpen die last van oorsuizen hebben. Via hun website maakte ik een afspraak om met een van de medewerkers te praten. Tijdens het gesprek legde ik uit waarom ik last van oorsuizen had en vroeg of ik hiervoor een gehoorapparaat kopen moest. De man die ik sprak was erg vriendelijk en geïnteresseerd in mijn probleem. Dit is een reden waarom ik liever naar een onafhankelijk bedrijf ga en niet naar een keten. Bij dit soort bedrijven zijn de medewerkers echt experts en willen ze je zo goed mogelijk helpen. Het leek de medewerker verstandig om eerst een paar test te doen, want het is niet altijd nodig om een gehoorapparaat te kopen. In sommige gevallen kunnen een aantal tips en therapie ook helpen om de klachten te verminderen.   

Geen apparaat nodig

Na het gesprek bij Minerva Hoortechniek leek het de medewerker en mij beter om te beginnen met therapie. Als dit niet zou werken, dan kon ik altijd nog een gehoorapparaat kopen. De therapie lijkt goed aan te slaan, want ik merk dat ik al minder last heb van suizen. Het is mogelijk dat ik in de toekomst alsnog een apparaat moet kopen, maar voorlopig lijkt dat niet nodig. Ik ben erg blij dat ik Minerva Hoortechniek heb bezocht.

  • Met de hulp van deze audicien kon ik eindelijk wat aan mijn oorsuizen doen
  • Je wordt bij dit bedrijf erg netjes geholpen
  • Ik hoef voorlopig geen gehoorapparaat te kopen en daar ben ik erg blij mee

Reageren is niet mogelijk