Een fris en zuiver glas water dankzij de leidingwaterkoeler

Een mens heeft gemiddeld per dag ongeveer anderhalf tot twee liter water nodig. Op het moment dat je veel koffie drinkt, moet je ook meer water drinken, want koffie droogt je lichaam uit. Het is om deze reden geen slecht idee om een leidingwaterkoeler van aqualight of Aqua&Beans te bestellen voor op het kantoor. Als er namelijk ergens veel koffie wordt gedronken, dan is het wel op een kantoor. Dat betekent dat men op een kantoor juist in de gelegenheid moet zijn om fris en zuiver water te drinken. Als men immers van 9 tot 5 enkel vocht binnen krijgt via koffie en om 4 uur een kopje soep, dan krijgt het lichaam veel te weinig water binnen. Je zou denken dat koffie gemaakt wordt met water en dus voldoende vocht oplevert, maar de cafeïne absorbeert het vocht in je lichaam. Daarom is het sowieso verstandig om elke kop koffie te combineren met een glaasje water. Dat gaat de verkleuring van je tanden overigens ook tegen, dus ook daarom is het niet onverstandig om een lekker glaasje water te drinken na de koffie. Het is echter zo dat men vaak pas water drinkt als het voorradig is en het ook geen moeite kost om het te nuttigen. Dus zodra er een leidingwaterkoeler aanwezig is, dan is men sneller geneigd om daar ook gebruik van te maken. Zo krijgt men dus sneller de juiste hoeveelheid water binnen op een dag. De plaatsing van een leidingwaterkoeler is wat dat betreft ook van belang. Je wilt er immers voor zorgen dat mensen ook echt gebruik maken van de leidingwaterkoeler. Een goede locatie is bijvoorbeeld op het pad naar de wc. Als men dan terugkomt, dan loopt men er langs en dan is het een kleine moeite om even een stop te maken voor een verfrissende slok water. Een andere goede locatie is nabij de koffiemachine. Aangezien men daar vaak naar toe gaat, is het geen slechte locatie voor een leidingwaterkoeler. Wellicht leidt het zelfs tot een soort hint om na de koffie ook even een glas water te drinken. Maar uiteraard ben je niet helemaal vrij qua locatie, want je wilt de leidingwaterkoeler immers wel aansluiten op het leidingwater. Mocht je toch een andere locatie op het oog hebben, dan kun je ook een gewone waterkoeler kopen. Deze wordt voorzien van water via grote waterflessen. Maar het voordeel van een leidingwaterkoeler is natuurlijk dat je direct gebruik kunt maken van het leidingwater en niet wekelijks water hoeft te kopen.

Een leidingwaterkoeler bestel je eenvoudig online

Mocht je op zoek zijn naar een leidingwaterkoeler, dan kun je deze online bestellen via aqua-beans.nl. Via de site kun je meteen verschillende waterkoelers bekijken. Je ziet dan wat de prijzen zijn indien je ze wilt kopen, maar je ziet meteen ook de huurprijs indien je een waterkoeler wilt huren.

Andere producten die je kunt bestellen bij aqua-beans.nl

Uiteraard kun je meer dan alleen waterkoelers bestellen via aqua-beans.nl. Zo kun je ook bij aqua-beans.nl terecht voor: 

  • Water
  • Koffiebonen
  • Koffiemachines

Kijk voor een compleet overzicht van alle producten gerust eens op de site. 

Reageren is niet mogelijk