Een fijne maar toch eenvoudige handen massage is goed voor uw welzijn.

Er zijn vele verschillende manieren van masseren, en er bestaan talloze massagetechnieken. Van alle massages is de meest eenvoudige de handen massage. Het is gemakkelijk en u kunt de massage lekker ontspannen vanuit uw stoel ontvangen. Een handen massage is een van de meest ontspannende massages om zelf te ontvangen. Het geeft u een gevoel van verbondenheid en geluk. Voor veel mensen werkt het ontspannend waardoor zij beter kunnen slapen. Zelf geef ik veel handen massages in zorgcentra en bij bedrijven. Ik help op deze manier met plezier veel cliƫnten die last hebben van bijvoorbeeld MS. Voor deze cliƫnten is een handen massage erg ontspannend. Ook bij ouderen aan huis geef ik regelmatig dit soort massages. Hierbij staat de persoonlijke aandacht en het sociale contact centraal. Naast dat ik de massages zelf vaak geef, geef ik ook verschillende cursussen in mijn praktijk. Ik kan u helpen te leren hoe u deze massage zelf kunt geven. De massage cursussen duren meestal ongeveer drie uur. In deze tijd leert u op een gezellige en ontspannen manier de verschillende basistechnieken. Het is een leuke massage om te leren geven. Omdat het een persoonlijke en intieme massage is kunt u een hechtere persoonlijke band ontwikkelen met de persoon die u masseert. Daarnaast is het voor de ontvanger natuurlijk ook erg ontspannend. Het geven van de cursus handen massage doe ik al jaren met erg veel plezier. De cursus wordt gegeven via de OMB Academie waar ik bij ben aangesloten. Het is ook mogelijk om de cursus op locatie te doen. Bijvoorbeeld bij uw kantoor, zorginstelling of gewoon thuis. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar mijn website. Hier vindt u uitgebreide informatie over alle verschillende massages en cursussen die ik aanbied. Daarnaast leest u hier meer over

  • wie ik ben
  • hoe ik in het vak ben gekomen
  • Massages

U kan mij vinden op www.annekeslijfer-massage.nl/.

De inhoud van de cursus handen massage.

Tijdens de cursus handen massage bij Anneke Slijfer komen er een aantal verschillende onderwerpen aan bod. We gaan verschillende dingen leren zoals een goede houding voor het geven van een massage, het masseren van de handen en de onderarmen en hoe je op een gemoedelijke en verantwoorde manier elkaar kan masseren. De cursus zal ongeveer drie uur in beslag nemen. Tijdens de cursus worden de verschillende onderwerpen in een ontspannen sfeer uitgelegd met veel persoonlijke aandacht voor de cursisten. De handen massage is een massage voor iedereen. Naast dat het erg ontspannend is kan het ook vrijwel overal en altijd worden gegeven. U ontvangt de massage gemakkelijk vanuit een stoel en u hoeft zich hiervoor niet uit te kleden. Daarnaast is de massage ook erg geschikt voor ouderen, die vaak last hebben van contra-indicaties. Omdat het een massage is waarbij de ontvanger gewoon kan blijven zitten en zich niet hoeft uit te kleden, is het een massage die vaak van toepassing zal zijn. U kunt de massage geven aan vrienden, familie, uw partner of wie u maar wilt. Kortom, lijkt het je leuk om dit ook te leren, schrijf je dan snel in voor de cursus

Informatie over prijzen en voorwaarden.

Wanneer u interesse heeft in een van de cursussen, of de massages zelf kan u terecht bij mij op de website. Hier kunt u alles nog even op uw gemak nalezen. Er is op de website veel informatie te vinden over alle massages die ik geef. Ook alle informatie over prijzen en voorwaarden kunt u hier vinden. Wanneer u overige vragen heeft kan u mij gerust bellen of mailen. Ik beantwoord uw vragen met plezier!

Reageren is niet mogelijk