Een boiler van 20 liter in ons vakantiehuisje

Mijn vrouw en ik hebben een paar jaar geleden een vakantiehuisje gekocht in het oosten van Nederland. Wij wonen in de randstad en missen hier de natuur en rust, die we wel in de omgeving van ons vakantiehuisje kunnen vinden. We wonen erg fijn in ons huis en het is van alle gemakken voorzien, maar we hebben bijna geen natuur in de omgeving, enkel een paar parken. We moeten bijna 45 minuten rijden, voordat we bij een mooi bos zijn, dat vinden we allebei erg lang duren. We kunnen niet in de avond eventjes een rondje lopen in de natuur. Daarom boekten we vaak een weekendje weg op plaatsen waar we dat wel konden. Dat deden we vele jaren en de laatste paar jaren kwamen we elke keer terug in dezelfde omgeving. Het leek ons verstandig om hier een vakantiehuisje te kopen, want dan kunnen we dit bezoeken wanneer dit ons uitkomt. De dagen dat we hier niet zijn, kunnen we verhuren aan toeristen. Het duurde een aantal maanden, voordat we een geschikt vakantiehuisje hadden gevonden. Het huisje is niet zo groot, maar groot genoeg voor een klein gezin. Het is op loopafstand van een bos en heeft een aantal kleine dorpjes in de buurt. We proberen het huisje nu op te knappen en van meer gemakken te voorzien. Dit is niet alleen fijn voor ons, maar ook voor de gasten die het huisje boeken. Een van de dingen die we wilden opknappen was de boiler. Het duurde erg lang voordat het water warm werd en daar hadden gasten weleens opmerkingen over gemaakt. Daarom wilden we graag een boiler van 20 liter kopen. Met een boiler van 20 liter is er genoeg warm water voor meerdere douchebeurten.    

Een boiler van 20 liter kocht bij boilergarant.nl 

Online zochten we naar een winkel, waar we een boiler van 20 liter konden kopen en vonden toen de website boilergarant.nl. Op deze website verkopen ze veel verschillende boilers. We vonden al snel een geschikte elektrische boiler van 20 liter. Wij willen over een paar jaar zonnepanelen plaatsen op het dak van het vakantiehuisje, die kunnen we dan goed gebruiken voor de elektriciteit van de boiler. We hopen dat we dan de gastoevoer naar het huisje kunnen afsluiten, want er wordt ook al elektrisch gekookt. We moeten dan alleen nog een oplossing vinden voor de verwarming.We zagen dat ze op deze website boilers verkopen die erg snel het water verwarmen. De boilers kan je naast de tap installeren, zodat je bijna geen energieverlies hebt. Deze boiler leek ons ideaal voor ons vakantiehuisje. Voor de zekerheid namen we contact op met de website, zodat we konden vragen, of de boiler van 20 liter geschikt is voor zonnepanelen. Ze gaven aan dat dit het geval is en gaven nog een aantal handige tips over het plaatsen van de boiler. Mijn vrouw en ik waren overtuigt en besloten om een boiler van 20 liter te kopen.    

Het water is in een paar seconden warm

De boiler van 20 liter van boilergarant werkt erg goed. Binnen een paar seconden komt er warm water uit de kraan. Er is lang warm water, waardoor verschillende mensen kunnen douchen zonder dat het water koud wordt. Zelf hebben we nog nooit gemerkt dat er niet genoeg warm water is en hebben nog geen klachten ontvangen van gasten. Wij zijn erg bij met onze boiler van 20 liter

  • Binnen een paar seconden hebben we warm water
  • Er is genoeg warm water voor iedereen
  • De boiler was niet duur

Reageren is niet mogelijk