De beste bruidsfotograaf in Nieuwegein vind je hier

Wat heerlijk: je gaat binnenkort trouwen! Afgezien van het genieten, is dit een periode waarin je een aantal dingen moet regelen. Leuke dingen, natuurlijk: je jurk, de locatie, en niet geheel onbelangrijk: de fotograaf. Want je bruiloft wordt een van de mooiste dagen van je leven – en die wil je natuurlijk vastleggen. Van minuut tot minuut, als het even kan! En je wil een fotograaf die daar gespecialiseerd in is, natuurlijk. Zoek je een bruidsfotograaf in Nieuwegein, lees dan vooral verder en staak je zoektocht!

Bruidsfotograaf Nieuwegein: 5 dingen waar je op moet letten

Je bruiloft is bijzonder en maak je maar één keer mee (als het goed is). Daarom is het belangrijk dat je bruidsfotograaf in Nieuwegein dit weet vast te leggen. Ook omdat je zolang mogelijk wil nagenieten van je foto’s, natuurlijk. Er zijn een aantal dingen die je kunt meenemen in je overweging wanneer je op zoek gaat naar een bruidsfotograaf in Nieuwegein, namelijk:

 • De persoon achter de camera
 • De stijl van de fotograaf
 • Ervaring
 • Het portfolio
 • De prijs

Allereerst de bruidsfotograaf in Nieuwegein zelf. Past de fotograaf bij jullie? Voel je een klik, kunnen jullie goed met elkaar overweg en voel je je ontspannen in de aanwezigheid van diegene? Is dit niet het geval, dan kun je beter een andere fotograaf overwegen. Het is natuurlijk belangrijk dat je op je bruiloft kunt ontspannen voor de camera! Daarnaast moet je de stijl van de fotograaf in overweging nemen. Sommige fotografen bewerken hun foto’s veel, terwijl anderen dit haast niet doen. Of er wordt gebruik gemaakt van bepaalde filters. Er zijn talloze bruidsfotografen, dus ook talloze stijlen. Kies er een die bij jou past! Een derde punt is ervaring. Kijk op de website van de fotograaf op hoeveel bruiloften hij of zij al plaatjes geschoten heeft. Hoe meer ervaring, hoe beter hij of zij weet welke momenten belangrijk zijn om vast te leggen! Deze ervaring kun je als het goed is ook terug zien in het portfolio. Veel bruidsfotografen hebben een aantal foto’s van shoots op hun website staan, zodat je hun stijl en ervaring kunt aanschouwen. Is dit afwezig, aarzel dan niet om het een keer op te vragen! Kijk als voorbeeld van een portfolio van een bruidsfotograaf in Nieuwegein eens op https://www.clickflits.nl/bruidsfotografie. Tot slot, de prijs van de foto’s kan ook een rol spelen in je keuze. Sommige fotografen maken prachtige foto’s, maar… ze zijn ook ongelofelijk duur. Tip: probeer eens te kijken naar fotografen die nog niet heel lang werken. Wel lang genoeg om ervaring te hebben, maar kort genoeg om niet zulke hoge tarieven te hebben. Ook de tarieven van de bruidsfotograaf in Nieuwegein, Clickflits genaamd, zijn niet al te duur.

Het perfecte plaatje

Clickflits is een bruidsfotograaf in Nieuwegein, maar doet ook andere fotoshoots. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een familiereportage
 • Een vriendinnenshoot
 • Zwangerschapsfoto’s
 • Productfotografie
 • Feestfoto’s
 • Een fashionshoot
 • Een themashoot

Je kunt het zo gek niet bedenken of Clickflits maakt er een perfect plaatje van. En van elk genre is er een portfolio beschikbaar. Wanneer je in deze portfolio’s kijkt, zie je een leuke stijl: de foto’s hebben niet te veel opsmuk en tonen de mensen zoals ze zijn. Een leuk effect is dat sommige foto’s geheel zwart-wit zijn, met uitzondering van één object. Bijvoorbeeld de blauw-met-witte muisjes bij de zwangershapsfotoshoot, of de blauwe jeans van alle familieleden bij de – je raadt het al – familiefotoshoot. Creativiteit is dus iets wat deze bruidsfotograaf in Nieuwegein zeker bezit. Nieuwsgierig geworden? Surf dan eens naar clickflits.nl.

Reageren is niet mogelijk