Chinese Geneeskunde in Delft gaat verder dan alleen de oorzaak

Zorgen voor uw gezondheid en lichaam is belangrijk. Met deze zorg heeft u namelijk minder klachten en daarmee staat u beter in het leven. U kunt dit doen door Chinese Geneeskunde in Delft. Chinese Geneeskunde in Delft kijkt verder dan alleen de klachten en de oorzaak daarvan. U kunt bij Kruidenenergie terecht voor Chinese Geneeskunde in Delft. Wij helpen u niet alleen de oorzaak van het probleem aan te pakken middels Chinese Geneeskunde in Delft, maar ook te kijken naar u als persoon. Zo kunt u eenvoudig en binnen enkele behandelingen weer genieten van het leven. Wij leggen u graag uit wat onze Chinese Geneeskunde in Delft inhoudt en hoe u met ons in contact kunt komen.

Chinese Geneeskunde in Delft is de oplossing bij al uw klachten

Een van de krachten van Chinese Geneeskunde in Delft is de kruidengeneeswijze. Chinese kruiden worden al duizenden jaren gebruikt en kunnen van groot nut zijn in uw leven. Deze kruiden pakken niet alleen de oorzaak aan, maar kijken ook naar de gehele mens. Daarbij kijken de kruiden naar:

  • Lichaam
  • Geest
  • Denken
  • Voelen

Zo kunnen we met de Chinese Geneeskunde in Delft op zoek gaan naar de oorzaak van de onbalans, waar het probleem zit en hoe we dit samen kunnen oplossen. De Chinese kruiden geven een toevoeging aan het lichaam, zodat de orgaansystemen weer hun werk gaan doen. Tijdens het intake consult van anderhalf uur houden we een vraaggesprek en doen we een pols- en tongdiagnose. Hierdoor kan er een diagnose opgesteld worden, een behandelplan en een op maat gemaakte kruidenformule. Daarnaast kunnen wij u dan ook adviseren over voeding die de behandeling ondersteunt. De kruidenformule wordt tevens in granulaat-vorm besteld, zodat ze genomen kunnen worden als thee. Door de samenstelling treden er geen onbedoelde bijwerkingen op. De kruiden hebben ieder hun eigen temperatuur en smaak. Ze kunnen daardoor tegen veel klachten ingezet worden, waaronder overgangsklachten, MS, migraine en huidaandoeningen. Ook psychische klachten kunnen er mee geholpen worden. Op onze website vindt u een uitgebreide lijst met klachten waar de Chinese Geneeskunde in Delft u bij kan helpen. Bij onze praktijk in Delft bent u verzekerd van een totaalpakket welke iedere klacht binnen enkele behandelingen kan laten verdwijnen. De oorzaak van de problemen is echter voor iedereen anders, waardoor iedereen een andere kruidenformule nodig zal hebben om het perfecte resultaat te behalen. Het maakt daarom niet uit of u jong of oud bent. Met de wijsheid van de Chinese Geneeskunde in Delft en de kracht van medicinale kruiden kan iedereen geholpen worden om de oorzaak van een probleem aan te pakken.

Wij helpen u met de juiste diagnose

Kruidenenergie is uw specialist op het gebied van Chinese Geneeskunde in Delft. Wij hebben jarenlange ervaring in het gebruik van Chinese kruiden, waardoor wij voor iedereen een kruidenformule op maat kunnen samenstellen op basis van de gestelde diagnose. Wij hebben een hele behandelingsmethode opgesteld, waarbij wij de juiste diagnose kunnen stellen en zo bij iedere klacht kunnen helpen. Hierbij kijken wij niet alleen naar de oorzaak van het probleem, maar ook andere factoren in uw leven. Zo kunnen wij aan de hand van de behandeling, de samengestelde kruidenformule en een juist voedingspatroon er voor zorgen dat u weer vol energie in het leven staat. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://kruidenenergie.nl/. Wij helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies.

Reageren is niet mogelijk