Bruidsmode bij Valkengoed

Ben je op zoek naar bruidsmode? Bij Valkengoed hebben ze zeer uitgebreid aanbod in trouwjurken en bruidsaccessoires. Ik heb mijn trouwjurk hier gekocht en ik was zeer tevreden over het aanbod aan bruidsmode en de persoonlijke begeleiding. Ik was al een tijd bezig met het oriënteren op de perfecte jurk voor mijn trouwdag. Ik kreeg toen een tip van een vriendin om bij Valkengoed te gaan kijken. Zij was daar goed geholpen en had inderdaad op haar bruiloft een prachtige jurk gedragen. Op de website van Valkengoed krijg je al een goed beeld van de bruidsmode die ze aanbieden, in allerlei stijlen en maten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Baljurk
  • Fishtail
  • Split
  • Hooggesloten of open
  • Blote schouders
  • Broekpak
  • Decolleté

Ik had van te voren al wel een idee van wat ik wel en niet mooi vond. Zo wilde ik graag een korte jurk met blote schouders. Ik heb vervolgens een afspraak gemaakt bij Valkengoed. De eerste afspraak duurt zo’n twee uur. Je bent dan alleen in de winkel, met degene die je hebt meegenomen en wordt persoonlijke geholpen door een bruidsmode styliste. Met haar bespreek je jouw wensen en ga je jurken passen. Ik vond het heel prettig dat het zo rustig was in de winkel en dat de stylist echt de tijd neemt om duidelijk te krijgen wat voor jurk je zoekt. Van te voren bespreek je ook het budget en jouw wensen. Samen ga je dan kijken naar de jurken en naar wat je bevalt. Ik had mijn drie zussen meegenomen die allemaal een heel eigen smaak hebben.

Ruim aanbod aan bruidsmode

De styliste merkte al snel dat ik erg beïnvloed werd door de verschillende smaken van mijn zussen, die allemaal een andere mening hadden over wat mij goed stond. Omdat ik zelf door het enorme aanbod van bruidsmode wat werd overvallen, kon ik hier niet zelf meer goed keuzes maken. Omdat een trouwjurk toch een behoorlijke aanschaf is, wil je hier wel de juiste keuze inmaken. Bovendien draag je jouw trouwjurk maar één keer! Hier moet je wel echt blij mee zijn, anders is het zonde. De styliste wist hiermee heel goed om te gaan en kon me goed op mijn gemak stellen. Het lukte haar om mij mijn eigen mening te laten geven en me niet te veel aan te laten trekken van wat anderen ervan vonden. Dit was heel erg prettig. De bruidsmode styliste dacht goed met mij mee en lette goed op wat bij mijn figuur en huidskleur wel niet en goed past.

De perfecte jurk gevonden

Ik ben uiteindelijk heel goed geslaagd. De jurk die ik heb uitgekozen zat als gegoten en stond prachtig. Ik voelde me er een prachtige bruid in, helemaal zoals ik me had voorgesteld. De dag zelf liep ik helemaal te stralen. De bruidsmode die ik uiteindelijk heb gekozen, was wel iets anders dan ik vooraf voor me had gezien. Zo wilde ik graag een korte jurk, omdat ik dacht dat ik dat wat vlotter zou  staan. De styliste liet me echter zien dat een korte jurk bij mijn lengte niet zo mooi was, omdat ik zelf al vrij kort bent. Met een langere rok leek ik slanker en jonger. Ook heb ik uiteindelijk voor een hooggesloten jurk gekozen, in plaats van een met blote schouders. Het seizoen, we trouwden in december, was eigenlijk niet geschikt voor zo’n blote jurk. Ook kleed hooggesloten bruidsmode meer af bij een vollere boezem. Ik koos dus uiteindelijk een heel andere jurk dan ik vooraf voor me had gezien, maar het plaatje in mijn hoofd klopte wel helemaal! Een prachtige, smaakvolle jurk waarin ikzelf straalde.

Reageren is niet mogelijk