Breng je financiële zaken op orde met behulp van een accountant in Hengelo

Accountant Hengelo - Beersen & Grandiek

Als je net bent begonnen met je eigen bedrijf, dan heb je uiteraard te maken met een administratie. Deze zal in het begin nog niet heel groot zijn, want een startend bedrijf is immers nog niet heel groot. Dus het zal niet zo zijn dat er een constante instroom is van heel veel geld en het is ook niet zo dat je bijvoorbeeld te maken hebt met een uitgebreide personeelsadministratie. Je kunt er dus voor kiezen om de administratie zelf bij te houden. Als je een beetje handig bent met cijfers, dan hoeft dit natuurlijk geen probleem te zijn. Toch is het juist voor startende ondernemers lastig om die administratie goed bij te houden. Vaak zijn startende ondernemers alleen en dus zijn ze ook overal alleen verantwoordelijk voor. Je bent dan bezig met van alles en nog wat en je wilt je bedrijf zo efficiënt mogelijk opstarten. Je bent dus vaak overal tegelijkertijd aanwezig. Om dan ook nog eens heel veel aandacht te besteden aan de administratie is lastig. Helemaal omdat je tijdens deze activiteit vaak ook het idee hebt dat je je tijd beter aan andere dingen kunt besteden die op dat moment belangrijker zijn. Het is dus een idee om een accountant in Hengelo in dienst te nemen. Deze accountant in Hengelo kan jou voorzien van het nodige advies én kan bepaalde taken op het gebied van de administratie van je overnemen. Als je al lange tijd een bedrijf hebt en alles loopt op rolletjes, dan hoef je niet zelf overal bij aanwezig te zijn. Je kunt taken uitbesteden en dus heb je dan ook meer tijd en ruimte om zelf even de tijd te nemen om de administratie/boekhouding op orde te brengen. Maar in dat geval heb je een ander probleem. Je hebt weliswaar meer tijd of meer overzicht, maar als je inderdaad een bedrijf hebt dat al wat langer meedraait, dan is de kans groot dat dit bedrijf ook groter is. Hierdoor heb je wellicht te maken met personeel. Ook zal er sprake zijn van meer uitgaven en meer inkomsten. Je hebt dus zelf meer tijd om met de boekhouding bezig te gaan, maar tegelijkertijd is deze boekhouding een stuk complexer. Dus als startende ondernemer heb je een eenvoudige boekhouding, maar geen tijd om er zelf mee aan de slag te gaan. Als ervaren ondernemer heb je weliswaar genoeg tijd, maar dan is de boekhouding te complex. In beide gevallen is het dus verstandig om te vertrouwen op een accountant in Hengelo. Mocht je op zoek zijn naar een accountant in Hengelo, lees dan snel verder.

Zorg voor een overzichtelijke boekhouding via de accountant in Hengelo

Als je een accountant in Hengelo wilt inschakelen, dan kun je terecht op de site van beersengrandiek.nl. Beersen & Grandiek is een relatief klein administratiekantoor, waardoor je profiteert van korte lijnen en persoonlijk contact. Deze accountant in Hengelo is dan ook perfect voor een startende onderneming, maar ook voor de onderneming die al wat langer meedraait. Je kunt een beroep doen op de accountant voor verschillende diensten zoals:

  • Belastingadvies
  • Belastingaangiften
  • Administratie

Verder kan deze accountant in Hengelo je ook helpen bij bedrijfsopvolging en overname. Neem gerust eens een kijkje op de site voor meer informatie.

Neem contact op met de accountant in Hengelo

Mocht je interesse hebben en wil je eerst wat meer informatie/uitleg, dan kun je altijd even contact opnemen met het kantoor van Beersen & Grandiek. Dit is allemaal vrijblijvend, dus het kan nooit kwaad om even te informeren naar je mogelijkheden. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk