Bent u opzoek naar vacatures als monteur?

Bent u opzoek naar vacatures als monteur? Dan bent u bij vacat aan het juiste adres. De website biedt verschillende vacatures aan voor monteur in heel Nederland, in de vacaturebank. Het is een website waarop bedrijven banen kunnen aanbieden en mogelijke werknemers kunnen binnen halen. Mogelijke werknemers kunnen solliciteren. Van service monteur tot aan zware voertuigen monteur, er is van alles te vinden. De vacature bank laat u eenvoudig solliciteren bij een bedrijf naar keuze. U kan via de vacaturebank solliciteren of het sollicitatieproces van het bedrijf naar keuze volgen. De vacaturebank stuurt uw sollicitatie door naar het bedrijf naar keuze. Ook is het mogelijk dat u een cv kan uploaden zodat werkgevers deze kunnen bekijken.

Zoeken

Het is logisch dat u opzoek bent naar een baan bij u in de buurt, lange reistijden zit immers niemand op te wachten. vacat.nl maakt het zoeken naar vacatures van monteur makkelijker. Door via de zoekbalk aan te geven in welke buurt u opzoek bent naar een baan. Ook kan u aangeven binnen welke afstand u vanaf deze plek opzoek bent naar een vacature van monteur. Wanneer u op zoeken drukt, krijgt u het aanbod van vacature van monteur in het aangegeven gebied. U kunt de volgende aspecten bepalen tijdens het zoeken:

 • Opleidingsniveau. Hier kan u aangeven of u opzoek bent naar een vacature voor lbo, mbo, hbo of wo.
 • Dienstverband. Hierbij kan u aangeven of u full-time, part-time, bijbaan, stage of freelance vacatures zoekt.
 • vacature sites. Hier kan u aangeven welke vacature sites u mee wilt nemen in uw zoekopdracht. Denk aan werkgevers, werving en selectie, uitzendbureaus, vacaturebanken of freelancebanken.
 • Salaris. Hier kan u het gewenste salaris aangeven dat u wilt verdienen.
 • Datum. Hier kan u aangeven hoe oud de vacature mag zijn. Bijv. van de afgelopen 4 dagen of juist 24uur oud.
 • Sorteer. Hier kan u het aanbod sorteren op basis relevantie en datum.

Soorten vacatures

Op de website zijn verschillende soorten vacatures van monteurs te vinden. Hier onder volgen een aantal voorbeelden:

 • Monteur Rioolservice in Krimpen aan de Lek: de werkzaamheden verstaan uit verstoppingen, opsporen en verhelpen van stank, aanleg en onderhoudt van riolering. Het team is opzoek naar iemand met ervaring. 
 • Monteur buitendienst in Dordrecht: het team is opzoek naar een monteur in buitendienst, het liefst ervaren. Je bent de hele dag op pad om klanten te voorzien van brandbeveiligingsinstallaties. 
 • Monteur Technische Dienst in Wassenaar: je bent een verlengstuk van de afdeling technische dienst bij diverse organisaties. De werkzaamheden bestaan uit: onderhouden, verbeteren, vernieuwen en keuren.
 • Monteur Machinebouw in Panningen: je bent verantwoordelijk voor opbouwen van complexe maatwerk machines. Creativiteit en technische kennis zijn belangrijke vaardigheden. 
 • Monteur Hydrauliek in Zoeterwoude: je werkt vanuit huis en bent zelfstandig bezig met onderhoudt en reparatiewerkzaamheden op locatie bij de kant.

De website maakt het dus eenvoudig om openstaande vacatures van monteur bij u in de buurt te vinden. U kunt gemakkelijk een gratis account aanmaken waarop u op de hoogte gehouden kan worden voor diverse vacatures van monteur. Regeer vandaag nog op een vacature en vergroot de kans op een nieuwe baan als monteur. Maak nu snel een account aan op vacat.nl!

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk