Bent u op zoek naar vloerlampen?

Bent u op zoek naar vloerlampen? Dan bent u bij Eigenstijl Wonen aan het goede adres. Dit is een sfeervolle interieurzaak met een groot en compleet aanbod van meubels en accessoires waarmee u van een huis een thuis maakt. De volledige collectie van het bedrijf is ook online verkrijgbaar waardoor u na een bestelling extra snel kunt genieten van nieuwe aankopen. Wooncomfort, kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke begrippen voor het bedrijf. Het bedrijf werkt samen met kleurrijke en verrassende merken om het interieur naar stijl in te richten? Zo kunt u bij  het bedrijf merken als Elenora, Sevn, PTMD en By Boo in het assortiment van Eigenstijl Wonen vinden. 

Vloerlampen

Wanneer u op zoek bent naar vloerlampen kunt u bij Eigenstijl Wonen terecht. Hier vindt u een mooie en functionele vloerlamp of dat beetje extra licht. Vloerlampen zijn een uitstekende keuze om meer sfeer te geven aan een ruimte. Daarnaast zijn vloerlampen een goede aanvulling op plafond- of hanglampen in het interieur en zijn overal in huis te plaatsen. U kunt de vloerlampen voor de volgende manieren gebruiken. 

  • Een extra lichtbron voor naast de bank om bijvoorbeeld te lezen
  • Extra sfeerverlichting bij de eettafel
  • Een extra lichtbron bij een bureau tijdens het werken
  • Een blinkvanger om een lichteiland te creĆ«ren of om een ruimte in te delen

Vloerlampen kunnen dus een belangrijke rol in uw interieur spelen, ze nemen een centrale plek in en zorgen voor een bepaalde sfeer. Bij de aanschaf van vloerlampen is het belangrijk om na te denken wel model goed bij uw interieur past. Zo zijn er klassieke vloerlampen die zorgen voor een uitnodigende sfeer, maar er zijn ook vloerlampen met een boog welke boven de bank kan hangen. Deze vorm van vloerlampen nemen weinig ruimte in beslag. Een uplighter  is ideaal wanneer u meer sfeer wil maar ook een extra leeslamp kunt gebruiken. Deze vloerlampen schijnen het licht naar boven welke reflecteert op het plafond. Deze vloerlampen hebben een los leeslampje als extra lichtbron. Wanneer u een vloerlamp bij Eigenstijl Wonen besteld geven de interieur stylisten u graag advies over de perfecte vloerlamp voor in uw woning. 

Het bedrijf

Wanneer u de producten wilt bekijken kunt u een bezoekje brengen aan de showroom van het bedrijf. In deze showroom staan interieur stylisten voor u klaar om u woonadvies op maat te geven. Daarnaast helpen zij u graag met het maken van de juiste keuze voor uw interieur. De collecties bestaan uit diverse interieur stijlen zoals: modern, strak, landelijk of industrieel. Het bedrijf heeft voor ieder wat wils, het aanbod bestaat namelijk uit meer dan 8000 items. U kiest ervoor om bij Eigenstijl Wonen producten aan te schaffen omdat de showroom gemakkelijk bereikbaar is en zich bevind op een centrale locatie in midden-Nederland. Daarnaast biedt het bedrijf begeleiding van professionele interieur stylisten.  

Naast het aanschaffen van meubels kunt u ook bij het bedrijf terecht voor montageservice van meubels en lampen. Het is ook mogelijk om de producten thuis te laten bezorgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die het bedrijf te bieden heeft? Neem dan contact op met het bedrijf voor meer informatie. 

https://www.eigenstijlwonen.nl/

Reageren is niet mogelijk