Bamboe parket

Bamboe parketWie op zoek is naar een mooie vloer, die moet zeker eens een bamboe parket overwegen! Bij veel mensen is het nog volkomen onbekend dat het een mogelijkheid is om van dit materiaal vloeren te maken en dat is zonde, want het heeft echt heel veel voordelen in het gebruik! Natuurlijk kun je ook voor andere vloermaterialen kiezen, zoals hout, laminaat, tegels of tapijt. Maar ook bamboe parket is dus zeker een mogelijkheid! Het voordeel van gladde vloermaterialen is dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn, dit gaat gemakkelijker dan bij tapijt. Stofzuigen is hiermee geen enkel probleem en je kunt het ook gemakkelijk even dweilen. Een ander voordeel ten opzichte van tapijt is dat je geen lelijke plekken krijgt van meubilair dat langer op dezelfde plek staat. Je ziet dan vaak al snel een soort van deukjes op de plek waar bijvoorbeeld een stoelpoot heeft gestaan. Dit krijg je er ook niet zomaar meer uit en dat is natuurlijk jammer. Bij bamboe parket, maar natuurlijk ook bij laminaat, hout en tegels, heb je hier geen last van.

Voordelen bamboe parket

Wat zijn nu de voordelen van een bamboe parket ten opzichte van de andere gladde vloermaterialen? Een eerste pluspunt is dat het een erg sterk materiaal is, het kan tegen een zware belasting en je zult niet zomaar te maken krijgen met slijtage. Hierdoor kun je er echt vele jaren plezier van hebben en dat is fijn, want je wilt natuurlijk niet steeds je vloer vervangen! Een ander pluspunt is dat het uitstekend gebruikt kan worden in combinatie met vloerverwarming. Dit is erg belangrijk, want uiteindelijk zullen we daar waarschijnlijk toch allemaal op over moeten stappen als we van het gas af moeten. Een derde voordeel is dat bamboe parket een heel duurzame optie is. Dit materiaal groeit erg snel en heeft nauwelijks water, hulpstoffen en bestrijdingsmiddelen nog om goed te kunnen groeien. Dat maakt het echt tot een uitstekende oplossing voor producten die we veel nodig hebben. Daar komt nog bij dat het er ook gewoon heel erg mooi uitziet. Het heeft een unieke uitstraling vanwege de ringen die in iedere bamboestengel ontstaan tijdens de groeit, waardoor de planken er steeds weer anders uitzien. Dat zorgt voor een heel mooi effect en het maakt een heel mooie vloer. Ook dat is natuurlijk een belangrijke reden om voor bamboe parket te kiezen!

Goede keus

Kiezen voor bamboe parket is dus echt een goede keus:

  • het is een duurzaam materiaal
  • het is sterk en gaat lang mee
  • het is gemakkelijk schoon te houden en te onderhouden
  • het ziet er mooi uit
  • het is te gebruiken in combinatie met vloerverwarming

Heb jij hier interesse in? Er zijn nog niet heel veel zaken die dit verkopen, maar je kunt hiervoor wel terecht bij Trendy Floor! Zij bieden heel veel verschillende soorten vloermaterialen, waaronder dus het bamboe parket. Op trendyfloor.nl kun je zien hoe dit er uit ziet, maar het liefst bekijk je het natuurlijk in het echt, aangezien kleuren op het beeldscherm nog wel eens iets willen vertekenen. Trendy Floor heeft een showroom die je kunt bezoeken en waar je de verschillende vloerproducten die zij te bieden hebben op je gemak kunt bekijken. Zo krijg je een nog beter beeld van de uitstraling ervan en kun je echt beoordelen of het voor jou de juiste keus is wat uitstraling betreft. Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer, wil jij vloerverwarming gaan gebruiken en zoek je een duurzaam alternatief? Dan is een bamboe parket van Trendy Floor dus een heel goede keus voor jouw vloer!

Reageren is niet mogelijk