Afdrukken op elk oppervlak met tamponprint

Vraag jij je ook wel eens af hoe ze al die kleine objecten bedrukt krijgen, zoals aanstekers, Playmobile, pennen, enzovoort? Deze objecten kan je natuurlijk niet in de papierlade van jouw printer leggen en op afdrukken klikken. Zo werkt het niet. Wat wel wordt gebruikt om deze objecten te bedrukken is een methode die tamponprint heeft. De naam zegt het al een beetje, bij deze methode wordt er gebruik gemaakt van een tampon; een soort van stempel. Het werkt al een soort stempelkussen. De afdruk wordt op een platte plaat afgedrukt, vervolgens wordt hier de tampon in ‘gedipt’. Hierdoor komt de afruk op de tampon te staan. De tampon wordt vervolgens op het te bedrukken object gedrukt, waardoor de print wordt bedrukt op het object. Wat het handige van tamponprint is, is dat de tampon van zachte siliconen is en in allerlei vormen en maten komt. Hierdoor kan je op de meest ongelijke oppervlakten een afdruk plaatsen. Nu begrijp je waarschijnlijk beter hoe de Playmobile paardjes en mensjes worden bedrukt: dit gaat met de tamponprint. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat je allemaal kan bedrukken met de tamponprint? Neem dan een kijkje op https://www.vkprint.nl/technieken/tamponprint/. VK Print is gespecialiseerd in tamponprint en kan precies vertellen wat jij allemaal kan bedrukken met tamponprint. Zo zijn de voordelen van tamponprint onder andere:

  • Printen op oneven oppervlakten
  • Printen met meerder kleuren
  • Printen op alle soorten materiaal
  • Hoge kwaliteit

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een printer om relatiegeschenken te bedrukken. Denk hier bijvoorbeeld aan usb-sticks, pennen, notitieboekjes, sleutelhangers, enzovoort. Dan kan je hiervoor de tamponprint techniek van VK Print gebruiken. VK Print heeft ervaring met allerlei soorten drukkunsten, maar met name in de tamponprint zijn zij expert. Zij kunnen jou daarom perfect helpen bij het bedrukken van allerlei objecten. Want hoe cool is het om een usb-stick te hebben met het logo van jouw bedrijf erop?

Tamponprint voor het bedrukken van jouw bedrijfsproducten

Robbert heeft een ICT bedrijf en wilde voor zijn werknemers een pakket samenstellen met producten die zij dagelijks gebruiken op het werk met het logo van het bedrijf erop. Hij wist niet goed hoe hij dit moest aanpakken, totdat hij op de website van VK Print kwam. Daar las hij over tamponprinten en wist dat dit de techniek was die nodig was om zijn producten te bedrukken. Hij nam contact op met VK Print en plaatste zijn order. Robbert vertelt zijn ervaring: “Voor mijn bedrijf wilde ik usb-sticks, muismatten en pennen laten bedrukken. Dit zijn natuurlijk niet de meest makkelijke voorwerpen om te bedrukken. Dus ik ging op onderzoek uit. Als snel kwam ik bij de methode van tamponprinten terecht. Ik nam contact op met VK Print en legde hen uit wat ik wilde hebben. Dit was helemaal geen probleem voor hen en ze konden dit binnen een paar dagen leveren. Ik leverde mijn logo aan en na een paar test drukken begonnen zij met het bedrukken van de pennen, usb-sticks en muismatten. Toen ik mijn bestelling binnenkreeg, kon ik mijn ogen niet geloven! Als ondernemer is het zo cool om jouw logo op dit soort producten te zien. En uiteraard zijn mijn werknemers er ook erg blij meer. We gebruiken de producten dagelijks en geven ze ook aan onze klanten. Het helpt om reclame te maken en het ziet er professioneel uit. Bedankt voor deze geweldige kwaliteit bedrukking, VK Print!”

Andere services

VK Print biedt naast het printen met een tamponstempel ook andere vormen van drukkunsten aan. Zo kunnen zij ook rondzeefdrukken en blinddrukken. Bij VK Print bent u voor al uw drukwerk aan het goede adres.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk