Aan de slag met magneetverf

Mijn vriendin en ik hebben twee klein kinderen en het is vaak chaotisch in huis. Wij hebben allebei een voltijdbaan en zijn natuurlijk ook druk bezig met de zorg voor onze kinderen. Met ons werk, de kinderen wegbrengen naar school, of de creche, uitjes en andere afspraken, is er altijd genoeg te doen, maar hierdoor is het belangrijk om alles goed bij te houden. Wij gebruikten altijd onze agenda’s, maar het leek ons een goed idee om een centraal punt te hebben in huis om alles bij te houden. Het leek ons leuk om een magneetbord te maken met magneetverf, omdat dit ook te gebruiken is door onze kinderen. Op de website magneetverfmagneten.nl konden wij de verf kopen voor een goede prijs en konden precies lezen hoe wij de verf moesten aanbrengen. Mijn vriendin had een tijdje geleden online een magneetbord gezien en het leek haar een leuk idee om dit thuis uit te proberen. Wij maakten allebei veel gebruik van onze agenda’s, maar zagen dat dit toch niet altijd goed werkt, omdat we niet altijd de afspraken van de ander in de agenda hadden staan. Magneetverf gebruiken leek ons een goed idee, omdat dit ook leuk is voor de kinderen. Met een bord kunnen wij gemakkelijk zien welke afspraken openstaan en de kinderen kunnen zelf ook gebruikmaken van het bord, bijvoorbeeld voor feestjes van klasgenoten. Het is natuurlijk ook mogelijk om een magnetisch bord te kopen, maar het leek ons juist leuk om zelf met magneetverf aan de slag te gaan. Door een muur te schilderen met deze verf heb je nu eenmaal meer mogelijkheden en het leek ons leuk om dit samen met de kinderen te doen. Een magnetisch bord is daarnaast vaak zelfs duurder dan de verf, terwijl je een veel kleiner oppervlak kunt gebruiken.

Online een bus magneetverf gekocht

Online gingen wij op zoek naar bedrijven die magneetverf verkopen en wij vonden toen de website magneetverfmagneten.nl. Op deze website konden wij veel informatie vinden over deze verf en hoe je het kan gebruiken. Dit bedrijf verkoopt verschillende soorten verf en artikelen die je met de verf kan gebruiken. Wij wilden ongeveer 5 vierkante meter beschilderen en lazen dat wij daarvoor ongeveer 2,5 liter magneetverf moesten kopen, want je kan het beste de verf verschillende keren aanbrengen. Op deze website konden wij de verf goedkoop kopen en kregen daarnaast gratis magneten bij onze bestelling.

Handig voor ons en leuk voor de kinderen

Vorige week zijn wij aan de slag gegaan met de magneetverf en het resultaat is erg leuk geworden. De muur ziet er mooi uit, is handig voor ons en ook nog leuk voor de kinderen. Wij hebben onze afspraken nu op een centraal punt staan en hebben daarnaast ook tekeningen van de kinderen opgehangen. Het is erg gemakkelijk om dingen op te hangen en alles blijft goed zitten. Wij zijn erg blij met de gekochte magneetverf en raden de website magneetverfmagneten.nl aan.

  • Zijn hebben verschillende soorten verf en artikelen te koop
  • Op de website lees je hoeveel je nodig hebt en hoe je het moet aanbrengen
  • De kwaliteit van de verf is goed
  • De muur is handig voor ons en ook leuk voor de kinderen

Reageren is niet mogelijk