4 unieke soorten ijskrabbers

De winter staat weer voor de deur. Dat betekent oppassen op de weg, maar ook eerder het bed uit om de ruiten ijsvrij te maken. Veel mensen vinden dat een vervelende klus. Je staat minutenlang in de kou en kunt vaak amper zien wat je aan het doen bent. Bovendien is de ijskrabber vaak van matige kwaliteit, waardoor het ijs maar moeilijk van de ruit gaat. In dit artikel lees je over 4 soorten ijskrabbers die het schoonmaken van je autoruit net dat kleine beetje leuker maken! Ze zijn net even iets handiger dan de traditionele krabber, of hebben een unieke gadget. Bovendien zijn ze verkrijgbaar voor dezelfde prijs als een normaal exemplaar. Over welke ijskrabbers praten we?

  • IJskrabber met extra verlichting
  • Met ingebouwde handschoen
  • Volwaardige parkeerschijf
  • Aan de sleutelhanger

Ben je het zat om niet te kunnen zien waar het ijs zit? Ga dan voor ijskrabbers met extra verlichting! In de top van de krabber zit een lichtje ingebouwd. Door het knopje in te drukken, kun je precies zien waar het ijs zich bevindt. Dit voorkomt situaties waarbij je minutenlang staat te krabben, om erachter te komen dat je op de verkeerde plek bezig was. Je ziet meteen wat je aan het doen bent en hebt de ruit snel ijsvrij. Ook ijskrabbers met een handschoen zijn erg populair. Dat is natuurlijk ook niet zo vreemd: wanneer je de ruit moet krabben, ligt de temperatuur in veel gevallen onder -of vlakbij- het vriespunt. Het is dan helemaal geen pretje om je handen uit je zakken te halen! De handschoen houdt je handen lekker warm, zodat je na het krabben nog gevoel hebt in je vingers. Voor leuke en goedkope ijskrabbers ga je naar https://www.dereklameshop.nl/goedkope-ijskrabbers. Op deze site vind je alle soorten die in dit artikel genoemd staan, maar ook andere varianten met nog meer functionaliteit. Wil je weten welke dat zijn? Klik dan snel op bovenstaande link!

IJskrabbers met extra functie

Een derde populaire soort is de ijskrabber die tevens dienst doet als parkeerkaart. Die parkeerkaart heb je nodig als je ergens in een stad binnen een blauwe zone wilt parkeren. Het onderste gedeelte van het product doet dienst als krabber, terwijl het klok aan de bovenkant is aangebracht. Je hebt nu niet langer een parkeerkaart en een krabber nodig, maar hebt met één product allebei! Ideaal voor mensen die de auto graag opgeruimd houden. Tot slot: de ijskrabber voor aan de sleutelhanger. Dit is een ontzettend leuk cadeau, maar de krabber is ook echt bruikbaar! Heb je de grote ijskrabber even niet bij de hand en moet je toch een klein laagje ijs van de vooruit verwijderen, dan heb je dat nu in no time gedaan. Je hebt je sleutels altijd bij je, dus je kunt de ruit altijd ijsvrij maken. Voor deze leuke ijskrabbers ga je snel naar bovenstaande site. Heb je behoefte aan meer informatie over een bepaalde krabber? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij kennen de productspecificaties. Wanneer je doorklikt op de afbeelding zie je de prijzen die worden gehanteerd. Ook zie je dan of je recht hebt op leuke kortingen!

Het bedrukken van een krabber

Bedrijven kopen wel eens ijskrabbers in, om deze vervolgens aan hun personeel cadeau te doen. In bovenstaande webwinkel kun je een krabber ook laten bedrukken. Een bedrijf kan dus een slogan of logo op het product aanbrengen. Ideaal voor in een kerstpakket, of tijdens een wintercongres. Wil je daar meer over weten? Ga dan snel naar De Reklame Shop op DeReklameshop.nl. Je weet dan meteen wat de kosten van deze dienst zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Reageren is niet mogelijk